top of page

Mit érdemes tudnI a versenyről?!

2020-ban sikeresen bonyolítottuk le első alkalommal a WULOP sminktetováló világversenyt, a világon először egy igazi sminktetováló világbajnokságot úgy, hogy 10 országcsapatot állítottak össze az elődöntőben egy kiélezett versenyre Antalyában, a világ egyik legszebb tengerpartján. All-inclusive kongresszusunkon 12 ország több mint 200 résztvevőjét láttuk vendégül egy 5 csillagos szállodában, olyan környezetben, ahol az emberek távol maradnak a járvány miatt magányossá váló tömegtől, és 15 vezető előadóval hoztuk össze őket. Németországból, Litvániából, Oroszországból, Ukrajnából, Szerbiából, Törökországból, Fehéroroszországból, Iránból, Olaszországból, Lettországból, Észtországból és Romániából érkezett vendégünk felejthetetlen élményben volt része. A közösségi oldalainkon megosztott bejegyzéseinket több mint 20 országban követték figyelemmel, és több tízezer emberhez jutottunk el. A WULOP 2020 fordulópontot jelentett résztvevőink karrierjében, és utat mutatott az új lehetőségek felé. 

2021-ben már több, mint 20 ország 2022-ben pedig már 37 ország, 27 csapat részvételével szerveztük meg a versenyt. De 2023 ezt is felülmúlja, több, mint 40 ország nevezésével kerül megrendezésre az idei verseny!

Image 5.jpg


Már majdnem befejeztük a WULOP 2023 előkészületeit. Több mint 500 embert látunk vendégül a WULOP 2023-ban Antalyában, olyan országokból, mint Svájc, Izrael, Örményország, Kazahsztán, Lengyelország, Anglia, Franciaország, Spanyolország, Németország, Oroszország, Ukrajna, Szerbia, Törökország , Fehéroroszország, Irán, Olaszország, Litvánia, Lettország, Észtország, Románia, USA, Brazília, Tájföld, Mexico és 2023-ban már Magyarország másodszor vesz részt a versenyen! Ezen a nagyszerű találkozón egy 5 csillagos, ultra all inclusive szállodában látjuk vendégül Önt Antalyában, amely maga egy turisztikai mennyország, melynek mottója a képzés és a nyaralás. A közel 40 országban megrendezésre kerülő elődöntők eredményeként a győztesek országos csapatokat alkotnak, és vendégünkként a szervezők költségén érkeznek Antalyába, hogy országukat képviseljék. És Ön, csodálatos időt tölthet velünk, miközben karrierjét a következő szintre emeli a kongresszusunkon található 15 előadótól kapott információknak köszönhetően. A mindig fejlesztésre és innovációra törekvő WULOP célja, hogy vendégeinket kényeztesse létre anélkül, hogy a szolgáltatás minőségét vagy a professzionalizmust veszélyeztetné. A WULOP folytatja útját a még jobb teljesítmény felé, új lehetőségeket hozva művészeinkkel.

Ebben a versenyben nincs vesztes…

241331876_110161041400982_7617790369982257513_n.jpg

A magyar sminktetoválók között rengeteg tehetséges kolléga van, még ha azt is gondolják sokan, hogy ez nem így van! És most elérkezett a lehetőség, hogy megmutassuk, igenis vannak kiemelkedő tehetségek itthon is ebben a gyönyörű szakmában!

A sminktetováló szakemberek részt vehetnek az elődöntőben, Budapesten. Kategóriánként a rendelkezésre álló idő maximum 150 perc. A magyarországi zsűri 5 fős lesz, neves hazai és részben külföldi szakemberekből áll.

Az első, második és harmadik helyezetteket az elődöntő szakaszának végén sorra kerülő pontozás alapján hirdetik ki.

A szeptemberi budapesti elődöntőben résztvevő versenyzők maguk biztosítják felszerelésüket (sminktetováló gép, pigment, és egyéb kiegészítők) és modelljeiket. Biztosítjuk az igényes, professzionális helyszínt, ágyakat, lámpákat, kozmetikai kocsit a higiéniai előírásnak megfelelően!

Verseny kategóriák:
 

  1. Szálas szemöldök technika

  2. Púderes szemöldök technika

  3. Szemöldök Microblading technikával

  4. Rúzs hatású ajaktetoválás

  5. Árnyékolt szemhéjtetoválás

  6. Ország csapat összpontszám

Díjazás

Az elődöntő kategória helyezettjei:
 

  1. Díjmentes részvétel a nagy fináléban Törökországban, 5 napra ultra all-inclusive ellátással Antalayában ezüst csomaggal a versenyző és modellje részére.

  2. 50% kedvezmény Gold vagy Diamond csomagban

  3. 30% kedvezmény Gold vagy Diamond csomagban

Továbbá értékes nyeremények a budapesti döntő első három helyezettjének!

award-696x522.jpg
globe.png

Résztvevő országok:
         kattints a képre!

Részletes program:

Részvételi díjak és csomagok. A díjak azokra vonatkoznak, akik a helyezésük alapján nem kerültek meghívásra, de szeretnének részt venni a WULOP 2022 rendezvényén. A részvétel a versenytől függetlenül is lehetséges, tehát nem szükséges feltétlen indulni. 

silver.jpg
gold.jpg
diamond.jpg
bottom of page