top of page

Mit érdemes tudnI a versenyről?!

2020-ban sikeresen bonyolítottuk le első alkalommal a WULOP sminktetováló világversenyt, a világon először egy igazi sminktetováló világbajnokságot Antalyában, a világ egyik legszebb tengerpartján. All-inclusive kongresszusunkon 12 ország több mint 200 résztvevőjét láttuk vendégül egy 5 csillagos szállodában, olyan környezetben, ahol az emberek távol maradnak a járvány miatt magányossá váló tömegtől, és 15 vezető előadóval hoztuk össze őket. A WULOP 2020 fordulópontot jelentett résztvevőink karrierjében, és utat mutatott az új lehetőségek felé. 

2021-ben már több, mint 20 ország 2022-ben pedig már 37 ország, 27 csapat részvételével szerveztük meg a versenyt. De 2023 ezt is felülmúlta, több, mint 70 ország nevezésével került megrendezésre a verseny! Természetesen 2024-ben tovább növekszik a résztvevő országok száma, számos Latin-Amerikai és Ázsiai országgal kibővűlve.

Image 5.jpg

​2023-ban több, mint 800 embert láttunk vendégül a WULOP döntőn Antalyában, olyan országokból, mint Svájc, Izrael, Örményország, Kazahsztán, Lengyelország, Anglia, Franciaország, Spanyolország, Németország, Oroszország, Ukrajna, Szerbia, Törökország , Fehéroroszország, Irán, Olaszország, Litvánia, Lettország, Észtország, Románia, USA, Brazília, Tájföld, Mexico és 2024-ben már Magyarország harmadszor vesz részt a versenyen! Ezen a nagyszerű találkozón egy 5 csillagos, ultra all inclusive szállodában látjuk vendégül Önt Antalyában, amely maga egy turisztikai mennyország, melynek mottója a képzés és a nyaralás. A közel 70 országban megrendezésre kerülő elődöntők eredményeként a győztesek országos csapatokat alkotnak, és vendégünkként a szervezők költségén érkeznek Antalyába, hogy országukat képviseljék. És Ön, csodálatos időt tölthet velünk, miközben karrierjét a következő szintre emeli a kongresszusunkon található 15 előadótól kapott információknak köszönhetően. A mindig fejlesztésre és innovációra törekvő WULOP célja, hogy vendégeinket kényeztesse létre anélkül, hogy a szolgáltatás minőségét vagy a professzionalizmust veszélyeztetné. A WULOP folytatja útját a még jobb teljesítmény felé, új lehetőségeket hozva művészeinkkel.

Ebben a versenyben nincs vesztes…

social post.jpg

A magyar sminktetoválók között rengeteg tehetséges kolléga van, még ha azt is gondolják sokan, hogy ez nem így van! És most elérkezett a lehetőség, hogy megmutassuk, igenis vannak kiemelkedő tehetségek itthon is ebben a gyönyörű szakmában!

A sminktetováló szakemberek részt vehetnek az elődöntőben, Budapesten. Kategóriánként a rendelkezésre álló idő maximum 150 perc. A magyarországi zsűri 10 fős lesz, neves hazai és részben külföldi szakemberekből áll.

Az első, második és harmadik helyezetteket az elődöntő szakaszának végén sorra kerülő pontozás alapján hirdetik ki.

A szeptemberi budapesti elődöntőben résztvevő versenyzők maguk biztosítják felszerelésüket (sminktetováló gép, pigment, és egyéb kiegészítők) és modelljeiket. Biztosítjuk az igényes, professzionális helyszínt, ágyakat, lámpákat, kozmetikai kocsit a higiéniai előírásnak megfelelően!

Verseny kategóriák:
 

  1. Szálas szemöldök technika

  2. Púderes szemöldök technika

  3. Szemöldök Microblading technikával

  4. Rúzs hatású ajaktetoválás

  5. Árnyékolt szemhéjtetoválás

  6. Ország csapat összpontszám

Díjazás

Az elődöntő kategória helyezettjei:
 

  1. Díjmentes részvétel a nagy fináléban Törökországban, 5 napra ultra all-inclusive ellátással Antalayában ezüst csomaggal a versenyző és modellje részére.

  2. 50% kedvezmény Gold vagy Diamond csomagban

  3. 30% kedvezmény Gold vagy Diamond csomagban

Továbbá értékes nyeremények a budapesti döntő első három helyezettjének!

award-696x522.jpg
globe.png

Résztvevő országok:
         kattints a képre!

Részletes program:

Részvételi díjak és csomagok. A díjak azokra vonatkoznak, akik a helyezésük alapján nem kerültek meghívásra, de szeretnének részt venni a WULOP 2024 rendezvényén. A részvétel a versenytől függetlenül is lehetséges, tehát nem szükséges feltétlen indulni. 

silver.jpg
gold.jpg
diamond.jpg

Hamarosan 2024-es jegyek is elérhetőek lesznek!

bottom of page